1. شرکت ها
پنجشنبه, ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 240549
افزایش سرمایه 150، 200، 233 و 390 درصدی "ومهان"و سه شرکت

افزایش سرمایه 150، 200، 233 و 390 درصدی "ومهان"و سه شرکت

"ومهان"و 3 شرکت دیگر برنامه افزایش سرمایه 150، 200 ، 233 و 390 درصدی از سود انباشته، تجدید ارزیابی و مطالبات و آورده نقدی دادند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سه شرکت بیمه زندگی مفید، گروه توسعه مالی مهر آیندگان ، لابراتوارهای سینا دارو و خودکفائی آزادگان به ترتیب از برنامه افزایش سرمایه 150، 200 ، ۲۳۳ و 390 درصدی از سه محل سود انباشته، تجدید ارزیابی و مطالبات و آورده نقدی خبر دادند.

بر اساس این گزارش،"حیات" در نظر دارد سرمایه فعلی را از 240 به 600 میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت حاضر در تابلو زرد بازار پایه فرابورس از محل آورده نقدی سهامداران به منظور اصلاح ساختار مالی و اجرای قوانین و مقررات اعمال خواهد شد.

"ومهان" هم درصدد است سرمایه فعلی را از 6 به 18 هزار میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته به منظور جبران مخارج سرمایه گذاری های انجام شده و اصلاح ساختار مالی و بهبود نسبت های مالیصرف خواهد شد.

"دسینا" نیز در صدد افزایش سرمایه ۲۳۳ درصدی و از 240 به 800 میلیارد تومان برآمده که از سود انباشته اعمال خواهد شد.

همچنین "خودکفا" در نظر دارد سرمایه فعلی را از یک به 4.9 هزار میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت حاضر در تابلو زرد بازار پایه فرابورس از دو محل سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالی اعمال خواهد شد.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید