1. صنایع
یکشنبه, ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 240607
اولین مجوز اوراق گواهی سپرده خاص پروژه‌های ریلی صادر شد+ چند آمار

اولین مجوز اوراق گواهی سپرده خاص پروژه‌های ریلی صادر شد+ چند آمار

نخستین مجوز انتشار اوراق گواهی سپرده پروژه‌های ریلی صادر شد و ۱۵ هزار میلیارد تومان برای ۳۱ پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تخصیص یافت.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، جلسه بررسی روند پرداخت تسهیلات ناشی از اوراق گواهی سپرده خاص با حضور معاون تأمین سرمایه و اقتصاد حمل‌ و نقل شرکت راه‌آهن، مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری، رؤسای انجمن‌های صنفی و شرکت‌های سرمایه‌گذار ریلی برگزار شد.

براساس این گزارش، سال گذشته با پیگیری‌های وزیر راه و مدیرعامل شرکت راه‌آهن ، ۱۵ هزار میلیارد تومان از محل اوراق گواهی سپرده خاص به بخش ریلی با هدف حداکثرسازی مشارکت بخش خصوصی و توسعه ناوگان ریلی به‌ویژه در حوزه تأمین لکوموتیو و واگن مسافری اختصاص یافت و تاکنون ۲۲ شرکت سرمایه‌گذار ریلی برای اجرای ۳۱ پروژه سرمایه‌گذاری به بانک های بورسی و دولتی معرفی شده‌اند که از تسهیلات مربوطه برخوردار خواهند شد.

مجموع سرمایه‌گذاری پیش‌بینی‌شده این پروژه‌ها شامل تامین و توسعه ۲۴۶ دستگاه انواع واگن مسافری و لکوموتیو بوده و تاکنون تسهیلاتی در حوزه واگن باری از این محل پرداخت نشده و تمرکز منابع در مرحله نخست بر بخش مسافری و لکوموتیو قرار دارد.

از این تعداد تاکنون ۴ پروژه موفق به دریافت موافقت اصولی بانک‌های عامل شده‌اند و سایر پرونده‌ها در مرحله بررسی و تکمیل مدارک قرار دارند.

با هماهنگی راه‌آهن و بانک‌های شهر، صادرات و رفاه کارگران به‌ عنوان بانک‌های عامل تعیین و پروژه‌ها جهت بررسی و اعطای تسهیلات به آن‌ها معرفی شده‌اند. 

نوراله بیرانوند معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل‌ و نقل شرکت راه‌آهن اعلام کرد: صدور نخستین مجوز انتشار اوراق گواهی سپرده خاص برای پروژه‌های ریلی، نقطه عطفی در تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین مالی صنعت ریلی محسوب می‌شود و مسیر جدیدی را برای جذب سرمایه در این بخش راهبردی ایجاد کرده است.

وزارت راه و شرکت راه‌آهن برای تأمین بسته دوم این تسهیلات در سال ۱۴۰۵ و در تداوم روند نوسازی ناوگان و افزایش ظرفیت حمل‌ و نقل ریلی، برنامه‌ریزی کرده اند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید