
واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعای قطر درباره تنگه هرمز
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، اسماعیل بقائی درباره اتهام زنی وزارت خارجه قطر به ایران، اعلام کرد: ️اتهام زنی وزارت خارجه قطر به ایران در رابطه با حمله ادعایی به یک شناور مرتبط با این کشور در تنگه هرمز در شب گذشته سوال برانگیز و مغایر با اصل حسن همجواری و چنین رفتاری غیر قابل قبول است.
طبق بند ۵ یادداشت تفاهم خاتمه جنگ ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ که ایران متعهد به اتخاذ تدابیر لازم برای اداره آتی تنگه هرمز و ارائه خدمات دریایی است.
ایران تعهدات را با جدیت پیگیری می کند و از کشورهای منطقه، خصوصا قطر که در مقام میانجی در جریان جزئیات یادداشت تفاهم است و شرکت های کشتیرانی انتظار دارند از هر اقدامی که مغایر با مفاد یادداشت تفاهم مزبور باشد، خودداری کنند.
اقدام برخی شناورهای تجاری در تردد از مسیرهای غیر هماهنگ شده با ایران همراه با خاموش کردن یا دستکاری ردیاب یا جیپیاس کشتی (AIS) به منظور خارج کردن شناور از دید سامانههای نظارتی و ایمنی، موجب بروز خطر، مشکلات زیست محیطی، ناامن شدن مسیر و اخلال در تلاشهای ایران برای تسهیل تردد ایمن در تنگه هرمز خواهد شد.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام






