
رضایی واکنش ایران به احتمال تداوم عملیات آمریکا را اعلام کرد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محسن رضایی هشدار داد: آمریکا با تحریک و هدایت کشتیها برای عبور غیرقانونی و خارج از نظارت ایران از تنگه هرمز، دست به نقض دوم توافق زد. ایران هم در پاسخ به این قانونشکنی با کشتیهای متخلف برخورد کرد و ارتش آمریکا با حمله نظامی به سواحل، فرودگاه بندرعباس، جزیره قشم و تأسیسات آب شیرینکن، بند اول تفاهمنامه مبنی بر احترام متقابل به حاکمیت و تمامیت ارضی را به طور کامل نقض کرد.
آنها در نقاط مختلف در حال بمباران پلها و بیمارستانها هستند و قصد و هدفی از این کار دارند که با سیلیهای محکم و پیدرپی ما مواجه شدهاند و این سیلیها محکمتر و بیشتر نیز خواهد بود. آنها قصد انجام عملیاتی دارند که در کنار محاصره دریایی فشار را برای تحمیل تفاهم مدنظر به ایران بیشتر کنند اما سیاست هم جنگ و هم مذاکره دیگر تمام شده است.
ایران هیچگاه خواهان گسترش جنگ نبوده و در جنگ 12 روزه این موضوع را ثابت کرد اما آنها با جنگ تحمیلی سوم ایران را مجبور به منطقه ای کردن جنگ کردند. دکترین ایران هم تاکنون بازدارندگی و مقابله به مثل و پایان دادن به مخاصمه بود و بستن تنگه هرمز نیز در همین راستا است.
از سوی دیگر اگر ایران امنیت اقتصادی جهان را به واسطه مدیریت در تنگه هرمز برقرار نکند جنگ جهانی بعدی از خلیج فارس آغاز خواهد شد. چراکه هر قدرتی برای به دست گرفتن امنیت تنگه و در واقع امنیت انرژی جهان اقدام خواهد کرد و در نتیجه با یکدیگر درگیر خواهند شد و در نتیجه منطقه غرب آسیا تبدیل به محل منازعات و تسویه حساب های قدرت های جهانی خواهد شد. بنابراین کشورهای منطقه نیز باید به این موضوع توجه کنند.
واکنش ایران به احتمال تداوم عملیات آمریکا
اگر آمریکا در روزهای آینده جنگ را ادامه دهد ایران از مرحله مقابله به مثل وارد مرحله تهاجمی خواهد شد.شرایط هم مذاکره و هم جنگ تمام شده و اشتباه محاسباتی بعدی آمریکا، شعله های جنگ را ممکن است به سطح فرامنطقه ای برساند.
در پاسخ به گمانه زنیها درباره اقدام زمینی و یا احتمال تصرف نقطه ای از ایران هم آمریکا در روزهای آینده باید منتظر امواج بیشتر و بیشتر موشک و پهپاد باشد و بر فرض که آنها نقطه ای یا منطقه ای را در ایران بگیرند، نکته این است که آیا خواهند توانست آن را نگه دارند؟
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام







