1. سایر حوزه ها
چهارشنبه, ۳۱ تیر ۱۴۰۵ ۰۸:۴۳
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 241260
آمریکا همواره آماده حل اختلافات و تعامل با ایران است

آمریکا همواره آماده حل اختلافات و تعامل با ایران است

وزیر خارجه آمریکا، گفت: واشنگتن همواره با ذهنیت باز، آماده حل اختلافات و تعامل با تهران بوده و در صورت جدی بودن ایران هم جدی خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مارکو روبیو در نشست وزیران خارجه کشورهای عضو اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا، گفت: ایران در مورد مذاکره جدی نیست اما آمریکا همواره به دیپلماسی متعهد بوده و با ذهنیت باز همواره آماده تعامل، مذاکره و حل اختلافات است.

وی افزود: مشکل فعلی با ایران این است که آنها در مورد مذاکره جدی نیستند. با جدیت آنها آمریکا هم جدی و در غیر این صورت آنچه که برای حفظ منافع و متحدان لازم است، انجام داده می شود.

روبیو ادامه داد: ایران تحت هیچ ساز و کار حقوقی موجود حق کنترل تردد ترافیک از طریق این آبراه بین‌المللی را ندارد. اصل بنیادین آزادی دریانوردی در خطر است. با تهدید این اصل احتمالا اقتصاد جهانی تهدید می‌شود و قوانینی که ۱۵۰ سال پایه و اساس تجارت و بازرگانی بین‌المللی بوده‌اند نیز تهدید خواهند شد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید