
کاهش 6 هزار مگاواتی پیک مصرف برق و وعده وزارت نیرو به صنایع
پیک مصرف برق ۶ هزار مگاوات کاهش یافت و طبق وعده وزارت نیرو، برق مربوط به صرفه جویی مصرفکنندگان به صنایع اختصاص می یابد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، طبق گزارش تسنیم، پیک تقاضای مصرف برق دیروز به ۶۸ هزار رسید. رقمی که نسبت به پیک مصرف در روز مشابه سال گذشته با 6 هزار کاهش به ۷۴.6 هزار مگاوات رسید.
بر اساس این گزارش، نکته قابل توجه در ثبت این رکورد، پیشی گرفتن پیک شبانه مصرف برق از پیک روزانه در میانه تابستان است. رخدادی که اگرچه موردی بوده اما از اتفاقات کم سابقه در این فصل بشمار میرود.
پیک روزانه مصرف برق ساعت ۱۵:۰۷ به میزان ۶۷.9 هزار مگاوات ثبت شد اما پیک شبانه با رسیدن به ۶۸ هزار مگاوات از مصرف روزانه عبور کرد. مصرف برق در هفته گذشته از مرز ۷۵ هزار مگاوات عبور کرد.
وزارت نیرو اعلام کرد هر میزان برق از محل صرفه جویی مصرفکنندگان آزاد به تأمین برق صنایع اختصاص خواهد یافت.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام









