1. شرکت ها
یکشنبه, ۰۴ مرداد ۱۴۰۵ ۱۱:۲۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 241359
فروش تیر "شگستر" 127 درصد بیشتر شد و به 269 میلیارد تومان رسید

فروش تیر "شگستر" 127 درصد بیشتر شد و به 269 میلیارد تومان رسید

شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس در چهارمین ماه سال، 269.2 میلیارد تومان درآمد محقق کرد و با رشد 127 درصدی روبرو شد

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت گسترش سوخت سبز زاگرس با سرمایه 4 هزار میلیارد تومانی به عنوان اولین شرکت پروژه محور بورس، گزارش عملکرد چهارمین ماه سال مالی جاری را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، "شگستر" در دوره تیر از فروش داخلی بیواتانول،کنجاله تخمیری، خرده ذرت و فروش صادراتی بیو اتانول بالغ بر 269.2 میلیارد تومان درآمد شناسایی کرد و نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد 127 درصدی روبرو شد.

این شرکت پروژه محور در عملکرد چهار ماهه بالغ بر 732.5 میلیارد تومان درآمد داشت و در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، رشد 39 درصدی را تجربه کرد.

میزان خرید ذرت، ملاس و سایر مواد اولیه در چهار ماه سال جاری بالغ بر 1.5 هزار میلیارد تومان بود که از این مبلغ، 396.9 میلیارد تومان و مربوط به خرید ذرت به دوره تیر تعلق داشت.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید