
تنها مرحله باقی مانده مذاکرات مثبت با ایران نهایی کردن رسمی توافق است!
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، ترامپ با اشاره به روند مذاکرات با ایران، اعلام کرد: گفت و گوها مثبت بوده اما در صورت شکست مذاکرات، واشنگتن آمادگی دارد اقدام نظامی علیه برخی زیرساخت های ایران انجام دهد.
لیندسی گراهام که در گذشته از حامیان سرسخت رویکرد تهاجمی علیه ایران بود و در هفتههای اخیر به این نتیجه رسید که دستیابی به توافق، گزینه بهتری است. نیازی نیست بنیامین نتانیاهو درباره تأسیسات کوه کلنگ توضیحی دهد. زیرا آمریکا از وضعیت این تأسیسات آگاه است.
نتانیاهو این حرف ها را میزند زیرا می خواهد آمریکا همچنان درگیر ایران باشد. در صورت نهایی نشدن توافق، آمریکا می تواند به راحتی تأسیسات کوه کلنگ را هدف قرار دهد. در صورت تصمیم به تشدید عملیات نظامی، آمریکا قادر است طی کمتر از یک ساعت بخش عمده پلهای ایران و طی یک روز نیروگاه ها را از کار بیندازد. اقدامی که زندگی میلیون ها نفر را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
البته ترجیح داده می شود چنین سناریویی هرگز اجرا نشود و مسئله از طریق توافق حل و فصل شود. ایران با نداشتن سلاح هستهای موافقت کرده و تنها مرحله باقی مانده، ثبت و نهایی کردن رسمی توافق است.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام







