1. سایر حوزه ها
دوشنبه, ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 241547
سخنگوی دولت وعده عدم غافلگیری در مورد گرانی بنزین داد!

سخنگوی دولت وعده عدم غافلگیری در مورد گرانی بنزین داد!

سخنگوی دولت، گفت: سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۱۵۰۰ تومانی ادامه دارد و بنزین آزاد فعلاً همان۵۰۰۰ تومان بوده و هر تغییر احتمالی پیش از اجرا به اطلاع مردم خواهد رسید!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، فاطمه مهاجرانی با اشاره به آخرین وضعیت طرح اصلاح بنزین، اعلام کرد: سهمیه ۶۰ لیتری بنزین با نرخ ۱۵۰۰ تومان همچنان برقرار است و تغییری در قیمت آن ایجاد نخواهد شد. سهمیه بنزین ۳۰۰۰ تومانی که در ابتدای اجرای طرح ۱۰۰ لیتر بود در دوران جنگ به ۷۰ لیتر کاهش یافت و در شرایط فعلی به ۵۰ لیتر خواهد رسید.

درخصوص افزایش قیمت بنزین جایگاه‌ها نیز در صورت هرگونه تصمیم‌ گیری، قبل از اجرا اطلاع‌ رسانی عمومی انجام می‌ شود و فعلاً نرخ موجود همان ۵۰۰۰ تومان است. هنوز تصمیمی برای کاهش سهمیه بنزین یارانه‌ای به کمتر از ۶۰ لیتر گرفته نشده و هر تغییری پس از نهایی شدن، پیش از اجرا اعلام خواهد شد.

هزینه انتقال سوخت تا جایگاه حدود ۴۰۰۰ تومان به ازای هر لیتر است و پرداخت مابه‌التفاوت این هزینه‌ها، فشار زیادی بر منابع دولت وارد می‌ کند. مدیریت این هزینه‌ها برای حفظ تعادل بودجه ضروری است.

یارانه پرداختی دولت برای بنزین رقم بسیار بزرگی است و با توجه به ظرفیت تولید روزانه حدود ۱۰۰ میلیون لیتر، افزایش مصرف می‌ تواند تأمین این مابه‌التفاوت را دشوار کند.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید