
شورای رقابت باید دست وزارت صنعت در قیمت گذاری خودرو را باز بگذارد!
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مصطفی طاهری با انتقاد از وضعیت بازار خودرو به خانه ملت، گفت: شورای رقابت باید دست وزارت صنعت و سازمان حمایت را برای تعیین قیمت واقعی خودرو باز بگذارد. تنظیمگری این بازار در هیچ دورهای تا این اندازه ناکارآمد نبوده و پس از واگذاری ایران خودرو به کروز این وضعیت تشدید شده است.
وی افزود: خودروسازان عملاً بدون نظارت مؤثر هر اقدامی را که بخواهند انجام می دهند و افزایش قیمت خودرو نیز بر سایر بازارها از جمله مسکن اثر می گذارد.
طاهری ادامه داد: دستگاههای نظارتی و قوه قضاییه باید به نحوه واگذاری ایران خودرو ورود کنند. شورای رقابت باید امکان راستیآزمایی هزینه ها و فاکتورهای خودروسازان را برای وزارت صنعت و سازمان حمایت فراهم کند. زیرا عدم نظارت می تواند زمینه فاکتورسازی و گران نمایی را فراهم کرده و به افزایش قیمت خودرو منجر شود.
بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام









