1. بورس ها
یکشنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ ۰۸:۵۴
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 241670
فهرست 26 نماد متوقف + دو شرکت مشمول ظن و افزایش بیش از 50 درصدی قیمت

فهرست 26 نماد متوقف + دو شرکت مشمول ظن و افزایش بیش از 50 درصدی قیمت

نماد 26 شرکت برای یک ساعت، یک و دو روز کاری بسته شد و دو شرکت هم مشمول توقف به دلیل ظن دستکاری و افزایش بیش از 50 درصدی قیمت هستند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، نماد معاملاتی شرکت های گروه بهمن، عمران‌ و توسعه‌ فارس‌، بانک پاسارگاد، داده‌ پردازی‌، لیزینگ رایان‌ سایپا، داروسازی‌ عبیدی‌، سرمایه گذاری میراث فرهنگی، آلومراد، سرمایه‌گذاری‌ بهمن‌، سرمایه گذاری مسکن تهران، فولاد آلیاژی یزد، آلومتک، مهندسی ساختمان تاسیسات راه آهن و داروسازی شهید قاض برای یک ساعت بسته شد.

شرکت های ماشین سازی اراک و کشت و صنعت و دامپروری پارس برای یک روز و تکادو، بانک شهر، بانک سرمایه، بانک رفاه، مواد ویژه لیا، تابان نیرو سپاهان، صنایع و معادن احیاء سپاهان، تامین سرمایه کیمیا و سرمایه گذاری پویندگان سپاهان از تابلو معاملات خارج شدند.

نماد شرکت واسپاری ملت هم که در تابلوی دوم بورس حضور دارد به دلیل ظن دستکاری بازار یا استفاده از اطلاعات نهانی، جهت بررسی بیشتر معاملات حداکثر تا شنبه آینده 24 مرداد متوقف شد. شرکت افست‌ هم به علت افزایش بیش از 50 درصدی قیمت سهام، مشمول توقف و برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی شد.

ابطال بخشی از معاملات دیروز هم مشمول نمادهاهی فرابورسی " فاهواز، وارس، ولشرق، سلیم، دتوزیع، ثغرب، ابنیه، شکام، فسوژ، قتربت، لطیف و نیان " شد. 

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید