
موضع جدید سخنگوی دولت درباره گرانی بنزین: هنوز جمع بندی نشده !
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، فاطمه مهاجرانی، اعلام کرد: افزایش اعتبار کالابرگ در دستور کار دولت قرار دارد اما اجرای آن منوط به تأمین منبع مالی پایدار و قابل اتکا است. این موضوع با توجه به محدود شدن منابع دولت پس از جنگ با تأخیر مواجه شده اما رئیس جمهور نیز بر اجرای آن تأکید کرد.
سهمیه بنزین در ایام جنگ از ۱۰۰ به ۷۰ لیتر و در دوره نبرد هرمز از ۷۰ لیتر به ۵۰ لیتر کاهش یافته است. درباره افزایش قیمت بنزین و نحوه استفاده از کارت جایگاهها هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده و هر زمان جمعبندی انجام شود، دولت اعلام خواهد کرد.
ایدههایی برای تخصیص سهمیه بر اساس تعداد اعضای خانوار مطرح شده اما اجرای چنین طرحی نیازمند بررسی دقیق توان اجرایی و پیامدهای احتمالی آن است. طرحهای ملی مرتبط با معیشت مردم باید با دقت، کارشناسی و بدون شتاب اجرا شوند.
بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام










