
پزشکیان خواهان پایان جنگ به دلیل موضع قدرتمند ایران شد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مسعود پزشکیان با تأکید بر نقش جامعه پزشکی در حل مشکلات، اعلام کرد: پزشکان و کادر درمان نباید صرفاً به بیان مشکلات بپردازند بلکه باید برای درمان و حل آنها اقدام کنند و با صداقت در خدمت مردم باشند.
توافق اخیر با آمریکا عزتمندانه و ارزشمند است و در این توافق بندی که نشانه وادادگی باشد وجود ندارد و تعهدات بر عهده واشنگتن است. پایبندی به توافق به معنای تسلیم در برابر تعرض نیست و در صورت حمله، ایران پاسخ خواهد داد. جنگ سرانجام باید پایان یابد و مطلوب است این اتفاق در موضع قدرت و عزت تهران رغم بخورد.
درباره اختلافات داخلی نیز بر پذیرش سلایق مختلف و حفظ وحدت تأکید می شود. زیرا اختلاف و چند دستگی حاکمیت را تضعیف می کند.
دولت علاوه بر محدودیتهای مالی با مشکلات ناشی از محاصره دریایی در صادرات و واردات مواجه است و نمی توان از دولت انتظار داشت بنزین را لیتری ۱۳۰ هزار تومان خریداری و با قیمت ۱۵۰۰ تومان عرضه کند. در حالی که برای تأمین اعتبار کالابرگ، پرداخت مطالبات گندم کاران، بیمه ها و معیشت کارگران، بازنشستگان و کارمندان با محدودیت منابع مواجه است.
دولت مسئول حل مشکلات مردم است و قابل قبول نیست مردم در تأمین هزینههای معیشت، سلامت و درمان خود با مشکل مواجه باشند. حاکمیت با وجود همه مشکلات، دستاوردهایی داشته که به آنها توجه نشده است.
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام








