
افزایش سرمایه 39 و 816 درصدی دو شرکت از سه محل
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، دو شرکت گل گهر و پگاه گیلان از برنامه افزایش سرمایه 39 و 816 درصدی از سه محل مطالبات و آورده نقدی، سود انباشته و تجدید ارزیابی خبر دادند.
بر اساس این گزارش، "کگل" در نظر دارد سرمایه فعلی را از 65.5 به 90.8 هزار میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته به منظور جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکت های سرمایه پذیر، مشارکت در افزایش سرمایه شرکت های سرمایه پذیر، جبران مخارج انجام شده بابت سرمایه گذاری های صورت گرفته در طرح های توسعه، اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از کاهش نقدینگی به منظور تقویت سرمایه در گردش جهت خرید سنگ آهن مورد نیاز اعمال خواهد شد.
"غگیلا" درصدد است سرمایه فعلی را از 100 به 915.5 میلیارد تومان برساند. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالی صرف خواهد بود.
بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام





