
رئیس سنتکام مدعی به صفر رسیدن صادرات نفت ایران شد
رئیس سنتکام مدعی شد با وجود نیروهای آمریکایی طی دو ماه گذشته در تنگه هرمز، یک میلیارد بشکه نفت خارج شد اما ایران هیچ نفتی صادر نکرد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، برد کوپر، گفت: سنتکام طی دو ماه گذشته از انتقال بیش از یک میلیارد بشکه نفت از خلیج فارس پشتیبانی کرد. عبور ایمن بیش از دو هزار کشتی تجاری از تنگه هرمز از طریق حفاظت هماهنگ تسهیل شده و حجم نفت و گاز عبوری از این تنگه طی دو هفته گذشته به بیشترین سطح در 6 ماه اخیر رسیده است.
وی افزود: ایران در پی محاصره آمریکا حتی یک بشکه نفت صادر نکرده و خطوط کشتیرانی کلیدی در تنگه هرمز نیز از مین پاکسازی شدهاند.
کوپر ادامه داد: آمریکا با کشورهای منطقه برای تقویت پدافند هوایی، ایجاد یک واحد جدید پهپاد تهاجمی و افزایش تردد کشتیها در تنگه هرمز همکاری می کنند.
بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام









