
سومین عرضه بلوک 90.5 درصدی سهام "شفا" با قیمت 16283 ریالی هر سهم
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مدیریت طرح و توسعه آینده پویا به وکالت از سرمایه گذاری گروه توسعه ملی که طی سال گذشته دو بار (29 آذر و 6 اسفند) در واگذاری بلوک 90.52 درصدی سهام سرمایه گذاری شفا دارو ناکام ماند برای سومین بار درصدد فروش نقد و شرایطی این بلوک در بازار دوم معاملات بورس، بر آمد.
بر اساس این گزارش، مقرر شده بیش از 2.4 میلیارد سهم "شفا" شنبه ۲5 مهر از طریق کارگزاری بانک ملی عرضه شود. در این واگذاری قیمت پایه هر سهم معادل قیمت پایانی روز قبل از عرضه به علاوه 125 درصد به شرطی که قیمت هر سهم کمتر از 16283 ریال نباشد، تعیین شده است.
خریدار در صورت خرید شرایطی باید 25 درصد ارزش معامله را به صورت نقدی و حداکثر ظرف ۱۴ روز کاری پس از برنده شدن رقابت واریز و باقی مانده ثمن معامله را با یک سال تنفس از تاریخ قطعیت معامله در قالب 12 قسط مساوی با فواصل زمانی سه ماه یکبار با احتساب نرخ سود ۲۳ درصدی پرداخت کند.
بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام






