1. شرکت ها
یکشنبه, ۱۲ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 242996
سهامدار عمده شرکت بیمه با واگذاری 20 درصد سهام تغییر کرد

سهامدار عمده شرکت بیمه با واگذاری 20 درصد سهام تغییر کرد

سهامدار عمده شرکت بیمه اتکایی تهران رواک پس از عرضه بلوک تجمیعی، واگذاری 20 درصد سهام و احراز معامله، تغییر کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت بیمه اتکایی تهران رواک از تغییر سهامدار عمده با عرضه بلوک تجمیعی و واگذاری 20 درصد سهام و احراز قطعی شدن معامله خبر داد.

بر اساس این گزارش، "بتهران" با اشاره به عرضه بلوک 11.82 و 10.18 درصدی سهام توسط دو شرکت ارزش پویان رامان و ویستا تجارت دی و احراز قطعی شدن معامله در فرابورس و سپرده گذاری مرکزی بالغ بر 1.25 میلیارد سهام "بتهران" معادل 20 درصد به شرکت آینده آفرینان البرز انتقال یافت و این شرکت رسماً به عنوان سهامدار عمده شناخته می شود.

با توجه به تغییر ساختار مالکیت و دارا بودن حداقل 20 درصد سهام توسط سهامدار جدید، ترکیب اعضای هیات مدیره متعاقبا از طریق برگزاری مجمع عادی بطور فوق العاده و پس از اخذ تاییدیه های صلاحیت از بیمه مرکزی و سازمان بورس تعیین و اطلاع رسانی می شود.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید