1. صنایع
یکشنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 243177
تولید و صادرات 22 و 12 میلیارد دلاری پتروشیمی+ سرمایه گذاری 91.6 میلیارد دلاری

تولید و صادرات 22 و 12 میلیارد دلاری پتروشیمی+ سرمایه گذاری 91.6 میلیارد دلاری

معاون وزیر نفت گفت: ارزش تولید و صادرات سال قبل محصولات شرکتهای پتروشیمی ۲۲ و ۱۲ میلیارد دلار بود و رقم سرمایه گذاری هم به 91.6 میلیارد دلار رسید.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، امید شاکری در نشست هم‌ اندیشی سرپرست وزارت نفت با مدیران ارشد شرکت ملی صنایع پتروشیمی، اعلام کرد: این صنعت در سال ۱۴۰۴ با ظرفیت سالانه بیش از ۱۰۱ میلیون تن، بیش از ۷۵ میلیون تن محصول تولید کرده و میزان سرمایه‌ گذاری هم تا پایان سال به ۹۱.6 میلیارد دلار رسید.

سهم صنعت پتروشیمی از مصرف گاز سال قبل  10 درصد بود و با سرمایه‌ گذاری‌ های انجام‌ شده، ۲۲ میلیارد دلار ارزش افزوده ایجاد کرد. ضرورت توسعه بخش بالا دست برای تأمین پایدار خوراک از برنامه افزایش حدود ۱۵ میلیون تنی ظرفیت تولید و رسیدن میزان نصب‌ شده به حدود ۱۱۱ میلیون تن در سال تحقق می یابد.

صنعت پتروشیمی با احتساب تنها یک حلقه از زنجیره بطور مستقیم برای ۱۴۸ هزار نفر و بطور غیر مستقیم برای 1.2 میلیون نفر اشتغال ایجاد کرد. همچنین شرکت های پتروشیمی سال ۱۴۰۳ حدود دو هزار میلیارد تومان در حوزه مسئولیت‌ های اجتماعی هزینه کردند و سال جاری با دستور رئیس‌ جمهوری، تمام اعتبارات این بخش به توسعه آموزش الکترونیکی مدارس اختصاص می‌ یابد.

بازسازی تأسیسات آسیب‌ دیده با روندی مناسب در حال انجام بوده و تاکنون ۶۰ درصد از ظرفیت از دست‌ رفته به چرخه تولید بازگشته است.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

    دیدگاه ها

    شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



    کد امنیتی کد جدید