1. شرکت ها
دوشنبه, ۲۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۰۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 243194
پیش بینی شرکت سیمانی از تداوم توقف فعالیت کوره و فروش محصولات

پیش بینی شرکت سیمانی از تداوم توقف فعالیت کوره و فروش محصولات

شرکت سیمان ممتازان کرمان، تداوم توقف فعالیت کوره به دلیل نقص فنی در غلتک آسیاب مواد خام را تا نیمه اول آبان پیش بینی کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، شرکت سیمان ممتازان کرمان پیش بینی کرد توقف فعالیت کوره به دلیل نقص فنی در غلتک آسیاب مواد خام تا نیمه اول آبان ادامه یابد.

بر اساس این گزارش، "سمتاز" اعلام کرد: فعالیت کوره شرکت به دلیل انجام تعمیرات اساسی و محدودیت‌ها در تأمین سوخت و برق به رغم برخورداری از نیروگاه خورشیدی خود تأمین به ظرفیت ۵ مگاوات از 16 خرداد تا 29 مرداد متوقف بود. پس از اتمام عملیات تعمیرات اساسی با خرید برق از بورس انرژی، کوره 30 مرداد راه‌اندازی شد.

متأسفانه سوم شهریور به دلیل بروز نقص فنی در غلتک آسیاب مواد خام، فعالیت کوره مجدداً متوقف شد. طبق بررسی‌ها و برآوردها، پیش‌ بینی می‌شود توقف تا نیمه اول آبان ماه ادامه یابد. با توجه به برخورداری از موجودی کافی کلینکر و استمرار فرآیند تولید سیمان طبق برنامه، توقف فعالیت کوره اثری بر روند فروش نداشته و فروش محصولات کماکان طبق روال معمول و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده ادامه خواهد داشت.

تأخیر در افشای موضوع به این دلیل بود که پس از بروز نقص فنی در غلتک و قبل از دمونتاژ امکان برآورد دقیق از میزان خرابی ها و تعمیرات مورد نیاز و مدت‌ زمان لازم برای انجام تعمیرات وجود نداشت. لذا با انجام بررسی‌ها و مشخص‌شدن تعمیرات مورد نیاز و زمان لازم برای رفع آن امکان برآورد تقریبی مدت توقف فعالیت کوره فراهم شده است. اطلاعات فروش محصولات در گزارش‌های فعالیت ماهانه به‌صورت منظم افشا و اطلاع‌رسانی شده است.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید