1. صنایع
دوشنبه, ۲۰ مهر ۱۴۰۵ ۱۱:۳۸
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 243218
فردا موتورز از پیش‌فروش جدید خودرو منع شد

فردا موتورز از پیش‌فروش جدید خودرو منع شد

معاون اول قوه قضاییه، گفت: شرکت فردا موتورز تا زمان ایفای تعهدات قبلی و تعیین تکلیف مطالبات خریداران، حق پیش‌ فروش جدید خودرو را ندارد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حمزه خلیلی با اشاره به وجود ۹ هزار دستگاه خودروی معوق در جلسه بررسی پرونده کثیرالشاکی فردا موتورز، اعلام کرد: این شرکت تا زمان تعیین تکلیف تعهدات قبلی، حق پیش‌ فروش جدید و دریافت وجوه از مردم برای ایجاد تعهدات تازه را ندارد.

وی افزود: صیانت از حقوق خریداران ضروری است و برنامه تولید و تحویل خودروها باید بر اساس ظرفیت واقعی شرکت و زمانبندی دقیق تدوین شود. اولویت تحویل نیز باید با خریدارانی باشد که زودتر قرارداد بسته‌اند.

خلیلی ادامه داد: هماهنگی میان دستگاه قضایی و نهادهای اجرایی از جمله بانک مرکزی و وزارت صنعت برای رفع موانع ثبت سفارش و تسریع در اجرای تعهدات لازم است. در صورت تخلف از ممنوعیت پیش‌ فروش جدید، موضوع از طریق مراجع ذی‌ صلاح پیگیری و در صورت احراز شرایط قانونی، اقدامات کیفری انجام خواهد شد.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید