1. بورس ها
شنبه, ۲۵ مهر ۱۴۰۵ ۱۰:۱۷
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 243325
دلیل ریزش 149 هزار تایی شاخص در اولین روز هفته + صف خرید و حمایتی "فارس"

دلیل ریزش 149 هزار تایی شاخص در اولین روز هفته + صف خرید و حمایتی "فارس"

شاخص بورس با گذشت یک ساعت از معاملات امروز با ریزش 149 هزار تایی به سطح 8.275 میلیون واحدی عقب نشینی کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بازار سهام در حالی اولین روز کاری هفته را آغاز کرد که در پیش گشایش با 10 هزار میلیارد تومان عرضه در برابر 13 هزار میلیارد تومان تقاضا روبرو و آغاز معاملات با برتری 66 درصدی نمادهای منفی همراه شد.

بر اساس این گزارش، روند داد و ستدها طی یک ساعت ابتدایی با ریزش 149 هزار تایی و عقب نشینی شاخص بورس به سطح 8.275 میلیون واحدی همراه شد اما بخش قابل توجهی از صفوف فروش نماد شرکت های بزرگ با حمایت حقوقی ها در حال جمع آوری است.

در این میان، نماد هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس برای حمایت از شاخص و با خریدهای حقوقی ها پرقدرت به صف خرید نشسته و با رشد 2.9 درصدی قیمت هر سهم از 1430 تا 1472 تومان رسیده است.

دلیل اصلی ریزش سنگین بورس و صف فروش اکثر شرکت ها، اعلام خبرنگار صدا و سیما از احتمال جنگ تا 24 ساعت آینده و گمانه زنی ها رسانی های خارجی از احتمال حمله پیش دستانه ایران به اسرائیل است.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

    دیدگاه ها

    شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



    کد امنیتی کد جدید