1. دیگر رسانه ها
سه شنبه, ۲۸ مهر ۱۴۰۵ ۱۰:۰۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 243417
کاهش توان تولید شرکت ها و احتمال اخراج یک میلیون نفر و تشدید تورم

کاهش توان تولید شرکت ها و احتمال اخراج یک میلیون نفر و تشدید تورم

توان تولید شرکت ها به چند دلایل، فرسوده شده و شاید منجر به اخراج بیش از یک میلیون نفر و تشدید تورم شود!

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، گزارش پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی نشان می‌ دهد رشد بخش صنایع از منفی ۲۶.۲ به منفی ۸ درصد در مرداد رسید و حکایت از کمتر شدن میزان افت دارد اما به معنای خروج صنعت از رکود نیست و بخش کشاورزی هم با کمک بارندگی‌ های مناسب، رشد ۶ درصدی ثبت کرد.

بر اساس گزارش دنیای اقتصاد، فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی هشدار می‌ دهند تداوم منفی بودن تشکیل سرمایه در یک دهه گذشته، ناترازی انرژی، تحریم‌ها، افزایش هزینه‌ های لجستیک و تامین مواد اولیه و کمبود سرمایه در گردش ناشی از تورم، توان تولیدی بنگاه‌ها را فرسوده کرد.

افت قدرت خرید و ضعف تقاضای مصرف‌ کنندگان موجب شده تا تولیدکنندگان همزمان از دو سو تحت فشار قرار گیرند. بسیاری از بنگاه‌ها تاکنون با کاهش حاشیه سود و تعدیل ساعات کار مانع توقف کامل فعالیت و اخراج کارکنان شدند اما تداوم این وضعیت امکان‌ پذیر نیست.

کارشناسان هشدار می‌ دهند در صورت استمرار رکود، خطر کوچک‌ شدن مقیاس شرکت ها، اخراج بیش از یک میلیون نفر، کاهش عرضه کالاها و تشدید تورم، جدی است. امری که عبور از آن مستلزم اصلاحات ساختاری، رفع موانع تجاری و تامین به‌ موقع نقدینگی است.

بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress

انتهای پیام

 

    دیدگاه ها

    شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



    کد امنیتی کد جدید