1. شرکت ها
جمعه, ۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۶
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 31331
بلوک 6.7 درصدی "پترول" به فروش نرفت

بلوک 6.7 درصدی "پترول" به فروش نرفت

شرکت بازرگانی پتروشیمی نتوانست بلوک ۶.۷ درصدی "پترول" را در چهارشنبه گذشته به فروش برساند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در جریان معاملات چهارشنبه گذشته ، شرکت بازرگانی پتروشیمی اقدام به عرضه بلوک 6.7 درصدی سرمایه گذاری ایرانیان معروف به "پترول" کرد اما نتوانست این بلوک را به فروش برساند از ترکیب سهامداری آن خارج شود.

این بلوک شامل بیش از یک میلیارد و 347 میلیون سهم بود که به قیمت پایه هر سهم 143 تومان و به صورت 33 درصد نقد و باقی اقساط در بازار دوم معاملات بورس و از طریق کارگزاری حافظ روانه میز فروش شده  بود.

هلدینگ پتروشیمی فارس با 65 درصد به همراه شرکت بازرگانی پتروشیمی و گروه توسعه مالی مهرآیندگان با 7 و 6.6 درصد ، سهامداران اصلی پترول هستند.

اولین عرضه بلوک مدیریتی "پترول" مربوط به 25 شهریور با 27 درصد سهام بود که طی آن بیش از 5.5 میلیارد سهم به قیمت پایه هر سهم 180 تومان و به ارزش 999 میلیارد تومان توسط کنسرسیومی با بیش از 10 عضو و به رهبری هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس خریداری شد.

5 اسفند سال گذشته نیز،سرمایه گذاری ایران اقدام به عرضه 1.16 درصد از سهام گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان کرد که توسط گروه توسعه مالی مهرآیندگان و مدبران اقتصاد خریداری شد.

پترول 2 هزار میلیارد تومانی تا سال جاری در فرابورس حضور داشت اما از 15 فروردین 95 به عنوان چهارصد و نود و هشتمین شرکت پذیرفته شده به بورس منتقل شد.

انتهای پیام
 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید