1. سایر حوزه ها
یکشنبه, ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ ۱۶:۳۴
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 31602
رقم جدید بانک مرکزی از نقدینگی : هزار و 38 تریلیون و 520 میلیارد تومان
با رشد دو درصدی نسبت به اسفند ۹۴ اعلام شد:

رقم جدید بانک مرکزی از نقدینگی : هزار و 38 تریلیون و 520 میلیارد تومان

طبق آخرین آمار بانک مرکزی ، نقدینگی کشور با رشد دو درصدی نسبت به اسفند به هزار و ۳۸ تریلیون و ۵۲۰ میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، طبق آماری که امروز بانک مرکزی منتشر کرده حجم کل نقدینگی در پایان اردیبهشت‌ماه با 2.1 درصد افزایش نسبت به پایان سال گذشته و رشد 29.7 درصدی نسبت به اردیبهشت ماه سال قبل به هزار و 38 تریلیون و 520 میلیارد تومان رسیده است.

رشد شبه‌پول در 12 ماه منتهی به اردیبهشت ماه امسال 32.2 درصد و در 2 ماهه اول امسال میزان رشد 3.4 درصد بوده است. همچنین حجم شبه‌پول در پایان اردیبهشت ماه 910 هزار و 930 میلیارد تومان اعلام شده است.

حجم پول در دو ماهه امسال 6.7 درصد کاهش یافته اما در 12 ماه منتهی به اردیبهشت 14.8 درصد رشد نشان می‌دهد. ضمن آنکه حجم کل پول در تاریخ مورد گزارش 127 هزار و 590 میلیارد تومان اعلام شده است.

همچنین حجم اسکناس و مسکوک در اردیبهشت ماه 31 هزار و 830 میلیارد تومان برآورد شده که نسبت به اسفند سال گذشته 14.4 درصد کاهش و نسبت به اردیبهشت ماه سال قبل 14.8 درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید