1. دیگر رسانه ها
یکشنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۵ ۱۹:۴۱
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 41810
اعتراض به نرخ 1300 تومانی گندم/رییس جمهور پیگیری کند

اعتراض به نرخ 1300 تومانی گندم/رییس جمهور پیگیری کند

گندمکاران در اعتراض به اقدام شورای عالی اقتصاد برای تعیین نرخ ۱۳۰۰ تومانی هر کیلوگرم خرید تضمینی گندم، کمپینی در فضای مجازی تشکیل دادند و معتقدند اقدام دولت در این خصوص غیرکارشناسی است و خواهان پیگیری رئیس جمهور شدند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از پویا، گندمکاران کشور در واکنش به اقدام شورای اقتصاد در خصوص تعیین نرخ 1300 تومانی هر کیلوگرم گندم کمپینی در فضای مجازی تشکیل دادند و خواهان پیگیری رئیس جمهور در این خصوص هستند.

در این کمپین مطرح شده شورای اقتصاد خرید تضمینی گندم را بدون بررسی های کارشناسی تعیین کرده و از لحاظ فنی با شرایط اقتصادی موجود و نرخ تورم هماهنگی ندارد.

اعضای این کمپین اعلام داشتند: گندمکاران مانند جنگجویان خط مقدم جبهه اقتصاد مقاومتی مشغول به فعالیتند و نباید با اقداماتی این چنینی شرایط تولید گندم در کشور را تحت تاثیر قرار داد.

بنابراین گزارش نرخ خرید تضمینی گندم در سالجاری با 2.5 ماه تاخیر اعلام شد،در حالی  که تنها 2 درصد در مقایسه با نرخ 1270 تومان و 5 ریال سال گذشته تفاوت دارد و با نرخ تورم جاری کشور هماهنگ نیست. حقوق کارمندان در سالجاری افزایش 10 درصدی داشته است.

به دلیل مشکلات مالی دولت در سال جاری پول کشاورزان بابت خرید تضمینی گندم سال گذشته نیز با تاخیری چندین ماهه پرداخت شد. 

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید