1. شرکت ها
پنجشنبه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ ۱۵:۴۵
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر: 56318
یک شرکت بورسی در توافق 3 ‎جانبه توسعه میدان‌های نفت و گاز

یک شرکت بورسی در توافق 3 ‎جانبه توسعه میدان‌های نفت و گاز

توافقنامه مشارکت و سرمایه‎گذاری ۳ ‎جانبه برای توسعه میدان‌های نفت و گاز، میان زیر مجموعه سرمایه گذاری غدیر و دو شرکت از روسیه و ترکیه امضا شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، وزارت نفت اعلام کرد، توافقنامه مشارکت و سرمایه‎گذاری ۳ ‎جانبه برای توسعه میدان‌های نفت و گاز، میان شرکت اکتشاف و تولید غدیر ( از زیرمجموعه های شرکت بورسی سرمایه گذاری غدیر) ، شرکت زاروبژنفت روسیه و شرکت یونیت اینترنشنال ترکیه در مسکو امضا شد.

بر مبنای این توافقنامه 3 شرکت نسبت به سرمایه‎گذاری مشترک در طرح‎های توسعه‎ای نفت و گاز در داخل یا پروژ‌ه‌های بین‌المللی اقدام می‎کنند.

این توافقنامه با حضور مقام‌های ارشد شرکت‎های نامبرده و مقام‌های ارشد دولتی روسیه امضا شد. شرکت اکتشاف و تولید غدیر به عنوان رهبر مشارکت و سهم سرمایه‎گذاری هر یک از شرکت‎ها به میزان مساوی درنظر گرفته شده است.

بر پایه این توافقنامه، افزون بر آنکه امکان سرمایه‎گذاری مشترک برای فعالیت‎های توسعه ای میادین نفتی و گازی در داخل و یا خارج به پیشنهاد هر یک از اعضای مشارکت فراهم است، طرفین توافق کرده‌اند همه فعالیت‎های فنی و اقتصادی اجرای طرح‎های توسعه میدان‌های نفت و گاز را با همکاری یکدیگر و تشکیل گروه ‎های راهبری فنی-اقتصادی پیگیری کنند.

این نخستین توافقنامه 3 جانبه مشارکت و سرمایه‎گذاری میان شرکت‎های ایرانی و خارجی به شمار می‎رود.

شرکت سرمایه‎گذاری غدیر که به عنوان یکی از شرکت‎های صاحب صلاحیت ایرانی برای فعالیت در حوزه اکتشاف و تولید معرفی شده و از صندوق های سرمایه گذاری زیر مجموعه سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح به شمار می رود، برای مطالعه فاز سوم دارخوین، سپهر، جفیر و میدان گازی کیش، با شرکت ملی نفت ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده است.

شرکت زاروبژنفت روسیه شرکت دولتی روسیه است که در زمینه اکتشاف، توسعه و حفاری میادین نفتی و گازی در داخل و خارج از روسیه فعالیت می‎کند و در سال‎های گذشته با شرکت‎های بزرگی مانند اکسون موبیل آمریکا، توتال فرانسه و استات اویل نروژدر طرح‎های نفتی و گازی مشارکت داشته و به‌تازگی به‌عنوان یکی از شرکت‌های بین‎المللی صاحب صلاحیت برای فعالیت در طرح‎های توسعه میدان‌های نفت و گاز ایران از طرف شرکت ملی نفت معرفی شده است.

شرکت یونیت اینترنشنال ترکیه هم شرکتی خصوصی است که در زمینه تولید انرژی و برق در ترکیه، ایران و کشورهای اروپایی فعالیت دارد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید