1. سایر حوزه ها
چهارشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۵:۰۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 6606
دبیرکل کانون سهام عدالت تغییر کرد
بورس پرس خبر می دهد:

دبیرکل کانون سهام عدالت تغییر کرد

دبیرکل کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت تغییر کرد و ابوالحسنی جانشین هوشنگ عمرانی شد. عمرانی اولین دبیرکل این کانون مهم بود که 5 سال در این سمت حضور داشت.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، موضوع سهام عدالت و نحوه مدیریت حدود 45 هزار میلیاردتومانی دارایی و اهمیت شرکت های بزرگی چون فولاد مبارکه، ملی مس ،پتروشیمی ها و و بانک ها و بیمه ها و... آنقدر زیاد بوده و هست که دولت و مجلس به آینده آن حساس بوده و برنامه های ویژه ایی را در نظر داشته باشند.

براساس این گزارش، در شرایطی طی هفته های گذشته رویدادهایی چون جلوگیری از حضور نمایندگان سهام عدالت در مجمع فوق العاده بانک های ملت و تجارت باعث بروز حاشیه ها و اعلام مخالفت ها و موافقت های ازسوی برخی شد که آخرین و جدیدترین مسائل مربوط به سهام عدالت با تغییر دبیرکل کانون سهام عدالت همراه شده است.

پیگیری های بورس پرس حکایت از آن دارد هفته گذشته با تصمیم هئیت مدیره کانون ، هوشنگ عمرانی کلوچه که از زمان تاسیس کانون (خرداد 89 )عهده دار سمت دبیرکل کانون سهام عدالت بود، تغییر کرد و به جای وی، ابوالحسنی به این سمت منصوب شده است. این رویداد اواخر هفته پیش رخ داده و از دیروز ابوالحسنی با حضور در محل کانون، سکاندار کانون سهام عدالت شده است.

عمرانی در حالی نماینده شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت استان آذربایجان شرقی بود که حدود سه هفته یش ابوالحسنی به عنوان عضو جدید سرمایه گذاری سهام عدالت استان آذربایجان شرقی و سپس با تصمیم هئیت مدیره کانون به عنوان دومین دبیرکل کانون منصوب شد.

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید