1. سایر حوزه ها
سه شنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ ۱۶:۱۱
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کد خبر: 75768
دو نقش پلیس فتا در مقابله با بیت کوین

دو نقش پلیس فتا در مقابله با بیت کوین

جانشین معاون فنی پلیس فتا از پیگیری برای تعیین تکلیف پول‌های دیجیتال و دو نقش اساسی در مقابله با بیت کوین خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،علی محمد رجبی درباره رویکرد پلیس فتا در مقابل پول‌های دیجیتالی رمزنگاری شده به ایلنا گفت: در ۵ سال اخیر فناوری‌های جدید رشد بسیار زیادی داشته‌اند، پلیس فتا در مقابل پول‌های دیجیتالی رمزینه از جمله بیت کوین دو نقش اساسی و مهم دارد، اولین مسئله این است که پلیس فتا به عنوان ضابط قضایی باید از وقوع جرم در مسئله پول‌های رمزی جلوگیری کند. همچنین مسئله دیگر این است باید چالش‌هایی که این دسته از پول‌ها در حوزه امنیت عمومی ایجاد می‌شود را مورد بررسی قرار دهد چرا که از نظر امنیت عمومی، پول‌های مجازی رمزینه می‌توانند ابزاری برای جرم و انگیزه‌ای برای جرم‌های جدید باشند.

وی با بیان اینکه باید از مردم در مقابل تهدیدات حفاظت شود، افزود: حفاظت از مردم از جمله ارکان ساختار حاکمیتی است و پول‌های دیجیتالی رمزینه در فضایی متقلبانه استخراج می‌شوند و می‌توانند زمینه وقوع جرایم، کلاهبرداری‌ها و پولشویی باشند بنابراین ضروری است تا مردم در مقابل این تهدیدات حفاظت شوند.

این مقام مسئول با اشاره به سرقت کیف پول بیت کوین ایرانی‌ها تاکید کرد: مردم باید بدانند زمینه جرم حتی در بستر رمزنگاری شده نیز وجود دارد، چندی پیش بود که کیف پول بیت کوین برخی ایرانی‌ها سرقت شد که اقدامی غیر اخلاقی بود البته در گذشته شاهد چنین جرایمی در فضای سایبری از جمله سرقت حساب اپل آیدی ایرانی‌ها بوده‌ایم که نشان می‌دهد باید در مقابل تهدیدات آگاه بود.

رجبی تاکید کرد: بیت کوین پول سالم نیست و با استفاده از آن خرید و فروش مواد مخدر، قاچاق انسان و اسلحه می‌شود و کسی نمی‌تواند این اتفاقات را در این فضا متوقف کند. پول‌های مجازی در خدمت بازارهای زیرزمینی جرایم و پولشویی هستند.پلیس فتا به دنبال تعیین و تکلیف پول‌های دیجیتالی است و بدین منظور ضروری است تا برای بازار خرید و فروش ارزهای آنلاین در صرافی‌های آنلاین و فیزیکی چهارچوب ایجاد شود.باید زیرساخت‌های احراز هویت، نظارت و مجازات در این زمینه علاوه بر ایجاد آگاهی عمومی و شناخت کامل مردم نسبت به ارزهای مجازی انجام شوند.

وی تصریح کرد: شکل جرایم در آینده تغییر پیدا می‌کند و همین مسئله باعث می‌شود تا پول‌های رمزی زمینه‌ای برای وقوع جرایم در آینده باشد.قانون گذاری در این حوزه یک ضرورت محسوب شود.با موضوعاتی که درخصوص موسسات مالی اعتباری غیرمجاز  و از دست رفتن سرمایه مردم  بوجود امد،باید بستری ایجاد شود تا برای بیت کوین چنین اتفاقی رخ ندهد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید