1. صنایع
شنبه, ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ ۱۵:۱۴
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 75846
افزایش سقف برداشت از خودپرداز و زمان عرضه اسکانس های تازه
رئیس کانون بانک‌های خصوصی اعلام کرد:

افزایش سقف برداشت از خودپرداز و زمان عرضه اسکانس های تازه

رئیس کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی با اشاره به افزایش سقف برداشت اسکناس از دستگاه‌های خودپرداز به ۵۰۰ هزار تومان ، از آمادگی بانک‌ها برای ارائه خدمات در نوروز خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، کوروش پرویزیان به صدا و سیما گفت: همانند سال‌های گذشته تمهیداتی را فراهم کردیم تا مردم در مسافرت‌های نوروزی، به شعب بانک‌ها دسترسی داشته باشند و در زمان مراجعه بتوانند خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.همچنین با برنامه ریزی بانک مرکزی، از ۲۱ اسفند اسکناس‌های نو به بانک‌ها و به تبع آن به مردم تحویل می‌شود.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های خودپرداز بانک‌ها نیز در ایام تعطیلات پایانی سال و نوروز ۹۷ نیز فعال هستند،گفت: علاوه بر این، بانکداری الکترونیک بانک‌ها نیز ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات به مردم است ضمن اینکه از نیمه اسفند تا پایان تعطیلات نوروز ۹۷ به منظور دسترسی بهتر مردم، سقف برداشت اسکناس از دستگاه‌های خودپرداز به ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

پرویزیان افزود: همچنین برای خدمات رسانی بهتر و نیز پاسخگویی به انتظارات مردم، شعب کشیک بانک‌ها در همه استان‌ها و شهرستان‌ها در ایام تعطیلات پایانی سال و نوروز ۹۷ پیش بینی شده است.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید