1. صنایع
دوشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ ۱۶:۰۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 96070
بهبود وضعیت فولاد ساز مشکل دار پس از واگذاری به بزرگترین بانک ایران
مدیرعامل اعلام کرد:

بهبود وضعیت فولاد ساز مشکل دار پس از واگذاری به بزرگترین بانک ایران

مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد با اشاره به آخرین وضعیت این شرکت دارای مشکل پس از واگذاری به بانک ملی گفت: با حل مشکل تامین مواداولیه از فولادخوزستان و سرگیری تولید به روزهای اوج برمی‌گردیم.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، کسری غفوری با بیان اینکه این بنگاه اقتصادی پس از واگذاری به بانک ملی به‌عنوان مطالبات ناشی از بدهی‌های گروه امیر منصور آریا با مشکلات متعددی مواجه شده بود، گفت: در دوره جدید مدیریت این بنگاه، با دستور مدیرعامل بانک نقاط بحرانی و چالش‌های اساسی فعالیت آن شناسایی شد.

وی افزود: پس از رایزنی‌های انجام شده با وزارت صنعت مشکل تامین مواد اولیه گروه ملی صنعتی فولاد از طریق فولاد خوزستان حل شده است.گروه ملی صنعتی فولاد ایران روزانه ۲ هزار تن مواد اولیه دریافت و آن را به محصولات نهایی تبدیل می‌کند، در نتیجه عملا فعالیت مجدد این بنگاه بزرگ اقتصادی آغاز شده است.

غفوری با اشاره به اینکه هیات‌مدیره و مدیرعامل بانک ملی مشکل نقدینگی و سرمایه در گردش گروه ملی صنعتی فولاد ایران را نیز حل کردند،گفت: چهار ماه از حقوق کارگران و کارکنان این بنگاه نیز به تعویق افتاده بود که با همت بانک ملی، دو ماه از این حقوق معوقه پرداخت شده است. با شروع تولید در این بنگاه اقتصادی و از محل سود حاصل از فروش، به‌زودی همه مطالبات کارگران تسویه خواهد شد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید