1. شرکت ها
دوشنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۵۲
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 97265
افزایش سرمایه 2139 درصدی شرکت زیانده از محل تجدید ارزیابی دو دارایی

افزایش سرمایه 2139 درصدی شرکت زیانده از محل تجدید ارزیابی دو دارایی

بزرگترین شرکت بسته بندی و زیانده و اخراجی، برنامه افزایش سرمایه ۲۱۳۹ درصدی از طریق تجدید ارزیابی دو دارایی زمین و ساختمان را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، افزایش سرمایه ۲۱۳۹ درصدی بزرگترین شرکت بسته بندی یعنی بسته بندی ایران از طریق تجدید ارزیابی دارایی ها به میزان 2139 درصد اعلام شد تا بعد از طی مراحل قانونی و در صورت موافقت سازمان بورس ، سرمایه آن از تجدید ارزیابی زمین و املاک از 7.9 میلیارد تومان به 177.2 میلیارد تومان برسد.

در گزارش افزایش سرمایه بازرس قانونی "فبیرا" که دو روز پیش به دلیل نوسان قیمت بیش از 60 درصد با توقف نماد و برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی بسته شده ، آمده است زمین دو سوی خط آهن به مبلغ 169.3 میلیارد تومان و ساختمان های تولید به ارزش 25.9 میلیارد تومان از طرف کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی شده اند.

این شرکت که طی یک سال اخیر 800 درصد و در سه ماه اخیر 400 درصد بازدهی داشته ، در کنفرانس اطلاع رسانی ، ضمن اعلام مراحل  کار، اعلام کرده انجام افزایش سرمایه منوط به موافقت بورس است.

بسته بندی ایران از بزرگترین شرکت های بسته بندی حاضر در بورس و باسابقه فعالیت حدود 30 ساله است  که به دلیل زیان انباشته 78 میلیارد تومانی که 9.9 برابر سرمایه شرکت است ، مشمول ماده 141 قانون تجارت است. به همین علت و با هدف اصلاح ساختار مالی، شرکت در نظر دارد از طریق تجدید ارزیابی دارایی ها، از ماده 141 قانون تجارت خارج شود .

این درحالی است که صنعت بسته بندی در بورس بسیار ضعیف بوده و طی سالیان اخیر اکثر شرکت های این گروه مانند بسته بندی مشهد و بسته بندی ایران با زیان انباشته مواجه و از بورس اخراج و به بازار پایه فرابورس منتقل شده اند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید