1. دیگر رسانه ها
یکشنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ۱۹:۵۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 97269
جزییاتی از حمله موشکی سپاه علیه تروریست‌ها در اربیل

جزییاتی از حمله موشکی سپاه علیه تروریست‌ها در اربیل

اطلاعات جدیدی از شلیک ۷ فروند موشک سپاه به مواضع تروریست‌ها در اربیل کردستان عراق منتشر شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از تسنیم ، دیروز گذشته سپاه پاسداران با 7 فروند موشک زمین به زمین کوتاه‌برد فاتح 110 - B، مواضع تروریست‌های حزب دموکرات کردستان را با موفقیت هدف قرار داد.

این عملیات مهم، توسط یگان موشکی نیروی هوافضای سپاه انجام شده و همزمان پهپادهای نیروی زمینی سپاه نیز مشارکت داشتند.

تصاویر و فیلم‌هایی که توسط تروریست‌ها از این عملیات موشکی منتشر شده، نشان می‌دهد موشک‌های با دقت بسیار بالا به اهداف اصابت کرده و منجر به هلاکت بسیاری از سران و نیروهای این گروهک تروریستی شده است. طبق اعلام منابع نزدیک به تروریست‌ها، در این عملیات چند تن از اعضای ارشد این گروهک به هلاکت رسیده‌اند.

این عملیات از فاصله 220 کیلومتری انجام شده و موشک‌ها از این فاصله به سوی هدف شلیک شده و به هدف اصابت کرده‌اند.

در این عملیات، پهپادهای رزمی - شناسایی نیروی زمینی سپاه پاسداران تمام عملیات را تحت رصد داشته‌اند و به طور زنده تصاویر اصابت موشک‌ها به اهداف را از بالای سر اهداف، برای مرکز فرماندهی ارسال کرده‌اند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید