1. شرکت ها
دوشنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۳۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 97275
پیشنهاد افزایش سرمایه 100 درصدی شرکت فرابورسی از 3 محل

پیشنهاد افزایش سرمایه 100 درصدی شرکت فرابورسی از 3 محل

شرکت فرابورسی خدمات فنی فولاد یزد، برنامه افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی از ۳ محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته و سایر اندوخته ها را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،شرکت خدمات فنی فولاد یزد برنامه افزایش سرمایه 100 درصدی از 3 محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته و سایر اندوخته ها را اعلام کرد.

بر این اساس،"خفولا" درصدد است با 4 هدف توسعه منابع مالی و سرمایه در گردش، توسعه و بسط فعالیت ها در زمینه های مختلف بخصوص امور ساختمانی و تاسیسات و تعمیرات با کارفرمایان مختلف،افزایش سهام درسایر موسسات و شرکت ها،کاهش تسهیلات دریافتی بانک ها، سرمایه را از 3 به 6 میلیارد تومان برساند.

این شرکت در بازار پایه ب معاملات فرابورس درج شده و شرکت نگین خدمات شمس یزد مالک 4.1 درصد و چند شخص حقیقی سهامدار آن هستند .

انتهای پیام


 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید