1. بورس ها
سه شنبه, ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ ۱۵:۳۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 165931
قیمت مسکن فقط در بورس کالا مشخص خواهد شد/ پیش بینی کاهش نرخ
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس :

قیمت مسکن فقط در بورس کالا مشخص خواهد شد/ پیش بینی کاهش نرخ

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر قیمت گذاری صرف مسکن در بورس کالا و احتمال تحقیق و تفحص از وزارت صنعت در حوزه محصولات سیمانی و فولادی ، پیش بینی کاهش قیمت مسکن داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، کمال علی پورخنکداری با اشاره به موافقت مجلس با تبصره  18 لایحه بودجه و اختصاص وام ۳۶۰ هزار میلیارد تومانی ساخت مسکن شهری و روستایی به خانه ملت گفت: هدف از این مصوبه ، ساماندهی بازار ملک و رونق ساخت و ساز و تولید مسکن است و انتظار می رود بازار مسکن در سال آینده به ثبات رسیده و با کاهش قیمت همراه باشد.

وی افزود: باتوجه به اثر افزایش قیمت مصالح ساختمانی در قیمت تمام شده مسکن و رویکرد مجلس برای کنترل سیمان و فولاد ، کمیسیون عمران برای کنترل بازار مصالح ساختمانی تدابیری اندیشیده و چگونگی اولویت دهی به ساخت و سازها در توزیع مصالح ساختمانی در طرح جامع ملی مسکن نیز مورد توجه قرار گرفته تا قیمت گذاری ها صرفا در بورس کالا انجام و دست دلالان از بازار مصالح ساختمانی کوتاه شود.

پورخنکداری ادامه داد: با توجه به اینکه بازار مصالح ساختمانی از کنترل وزارت صنعت خارج شده ، سوال و تحقیق و تفحص از این وزارتخانه در حوزه مصالح ساختمانی به ویژه سیمان و فولاد مطرح شده است .

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید