کد خبر: ۲۳۶۳۴
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۵

مواضع عبده تبریزی درباره شعارهای انتخاباتی، رشد۸ درصدی اقتصاد و هدفمندی یارانه

مواضع عبده تبریزی درباره شعارهای انتخاباتی، رشد۸ درصدی اقتصاد و هدفمندی یارانه

عبده تبریزی درباره شعارهای انتخاباتی نمایندگان قبل از ورود به مجلس، رشد ۸ درصدی اقتصاد و هدفمندی یارانه ها نکاتی را مطرح کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس،حسین عبده تبریزی کارشناس ارشد اقتصادی و استاد دانشگاه درباره شعارهای انتخاباتی نمایندگان قبل از ورود به مجلس گفت: برخی از شعارهای نامزدهای انتخاباتی بیشتر برای جذب مردم و کشاندن آنها  پای صندوق رای است و به همین علت است که این شعارها  عموما به معضلات و مشکلاتی دامن می زند که بعضا حل شدنی نیستند  و یا  حل کردن آنها در توان نمایندگان مجلس نیست .

وی مهمترین مشکل روبروی  اقتصاد کشور را  نبود احزاب متحد و یک صدا که سواد اقتصادی داشته باشند عنوان کرد و افزود: اگر حزبی هم در کشور وجود دارد، معمولا  صحبت هایش تدوین شده نیست.

عبده تبریزی گفت: قوانین مصوب دولت های قبلی ناسخ و منسوخ نامعلومی دارد  که حل آنها  کار مجلس نیست و مجلس برای رفع معضلات  قوانین  پیشین نیازمند حقوقدانان  خبره ای است که به  قوانین  پیشین و بعضاً همسان با کشورهای اروپایی (به علت آنکه  برخی از قوانین کشور برگرفته از همان قوانین است) مطلع باشند.

وی رسیدن به رشد 8 درصدی اقتصاد را بسیار ایده آل عنوان کرد و افزود: اگر تا سال 1400 به رشد 6 درصدی هم برسیم باز هم به جایگاه  سال 90 برخواهیم  گشت. زیرا مشکلات اقتصادی کشور به قدری بزرگ و جدی است که بی شک بی توجهی به آن  آسیب های مهلکی را در پی خواهد داشت .

این کارشناس ارشد اقتصادی درباره هدفمندی یارانه ها گفت : به این طرح باید نگاه امنیت اجتماعی داشت و باید دانست که نمی توان به صورت یک باره پرداخت یارانه ها را قطع کرد زیرا دولت  نیازمند  تحقیق و انتخاب دقیق افرادی است که اگر یارانه نگیرند هم برایشان فرقی نمی کند.

عبده تبریزی ادامه داد: دولت باید از اقشار خاص حمایت کند نه اینکه وقتی در پردیس مسکن مهری می سازد شاهد هجوم خریدارانی باشیم که پس از خرید واحدهای خود را خالی می گذارند و می روند. این یعنی اینکه نیازمندان واقعی صاحبخانه نشدند. باید بدانیم که  آثار مخرب تحریم ها یک روزه قابل حل نیست و رفع تحریم ها در کوتاه مدت اثر گذار نخواهد بود .

وی ادامه داد: درست است که در سال 85-84 اوضاع بانکی کشور درخشان نبود اما  تحریم ها همان وضع نابسامان را هم چند برابر کرد. در این میان  بسیاری از مشکلات ساختاری هم بود که ارتباطی با تحریم ها نداشت که بهتر است برای صاف کردن  جاده اقتصاد کشور اول آن مشکلات رفع گردد.

انتهای پیام

 


برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال بورس پرس در تلگرام شوید.
ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *
عدد روبرو را تایپ نمایید


آخرین اخبار
پربیننده ترین
طراحی سایت خبری و هاست توسط ایرسا هاستینگ