کد خبر: ۶۳۱۰۵
۸:۳۱ - ۱۳۹۶/۷/۱۷

تقاضای مهلت ۶ ماهه برای اجرای مصوبه دولت

تقاضای مهلت ۶ ماهه برای اجرای مصوبه دولت

رئیس ستاد مدیریت مصرف سوخت با اشاره به درخواست مهلت ۶ ماهه خودروسازان گفت: وزارت صنعت به هیات دولت پیشنهاد داده، اجرای مصوبه توقف شماره گذاری ۹ خودروی تولید داخل با تاخیر صورت گیرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از دنیای اقتصاد،براساس مصوبه هیات دولت در اواخر مردادماه سال‌جاری، آن دسته از محصولات خودروسازان که مصرف سوخت 8 لیتر و بالای 8.5 لیتر دارند در صورتی شماره‌گذاری می‌شوند که تولید‌کنندگان یک خودروی فرسوده را اسقاط کنند.

این مصوبه اسقاط خودرو برای تولیدات با این مصرف سوخت از اول فروردین سال ۹۷ و اسقاط خودرو برای خودروهای با مصرف سوخت 8.5 لیتر به بالا از ۲۶ شهریور سال‌جاری در نظر گرفته شده است. از آنجا که این مصوبه به پلیس راهور نیز ابلاغ شده، مراکز شماره‌گذاری از همان تاریخ مقرر، از شماره‌گذاری خودروهای پرمصرف سرباز زدند. 

بر این اساس در شرایطی طبق این مصوبه هیات دولت، شماره‌گذاری ۹ خودروی تولید داخل متوقف شده که روز گذشته مهدی نیکدار رئیس ستاد مدیریت مصرف سوخت از پیشنهاد وزارت صنعت برای تاخیر در اجرای این مصوبه خبر داده است.

وی افزود: با توجه به درخواست خودروسازان درخصوص مهلت ۶ ماهه برای اجرای این مصوبه، وزارت صنعت به هیات دولت پیشنهاد داده خودروهای با مصرف سوخت بالای 8.5 لیتر نیز از ابتدای سال آینده ملزم به اسقاط خودرو شوند.با وجود این پیشنهاد اما دولت تاکنون هیچ مصوبه جدیدی برای جلوگیری از توقف شماره‌گذاری این خودروها ارائه نکرده بنابراین پلیس راهنمایی و رانندگی نیز براساس مصوبه ابلاغی هیات دولت در اواخر مردادماه عمل می‌کند چراکه این مصوبه قانونی و لازم‌الاجرا است.

هرچند برخی تولیدکنندگان که خودروهای آنها مشمول این مصوبه می‌شود باید تا پایان سال‌جاری نسبت به خروج ۱۴۰هزار دستگاه خودروی فرسوده اقدام کنند اما با وجود توقف شماره‌گذاری، خودروسازان در واکنش به اقدام پلیس، هیچ‌گونه اظهارنظری مطرح نکرده‌اند.

آنگونه که به‌نظر می‌رسد، امید خودروسازان به موافقت دولت با پیشنهاد مهلت ۶ ماهه موجب شده که آنها از اسقاط خودرو برای محصولات با مصرف سوخت بالای 8.5 لیتر سرباز زنند.

نیکدار معتقد است درصورتی‌که پیشنهاد وزارتخانه درخصوص ارائه مهلت مورد موافقت دولت قرار نگیرد، خودروسازان داخلی باید برای جلوگیری از شرایط کنونی بازنگری جدی در میزان مصرف سوخت تولیدات داشته باشند.

انتهای پیام


برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال بورس پرس در تلگرام شوید.
ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *
عدد روبرو را تایپ نمایید


آخرین اخبار
پربیننده ترین
طراحی سایت خبری و هاست توسط ایرسا هاستینگ