1. دیگر رسانه ها
یکشنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۱۸:۱۹
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 108787
کاهش 40 تا 50 درصدی قیمت بلیت پروازهای خارجی

کاهش 40 تا 50 درصدی قیمت بلیت پروازهای خارجی

رئیس سازمان هواپیمایی از کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت بلیت پروازهای خارجی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علی عابدزاده با بیان اینکه پروازهای خارجی در چند ماه گذشته به دلیل افزایش قیمت ارز کاهش یافته است، به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: قیمت بلیت هواپیماها طی یک ماه گذشته متعادل شده و شاهد کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت بلیت پروازهای خارجی هستیم. قیمت بلیت پروازهای داخلی بر اساس نرخ ارز نیما به فروش می‌رسد و تغییری در این بخش نخواهیم داشت.

وی افزود: با استفاده از روش‌های نوین و خدمات جدید ناوگان هوایی با قدرت بیشتر با تحریم ها مقابله خواهیم کرد. بخش‌های هوایی توانستند با همدلی و اتحاد یکدیگر تحریم‌ها را دور بزنند و این‌بار ناوگان حمل‌ونقل هوایی تجربه و امکانات بیشتری دارد و با استفاده از ظرفیت‌ها این دوران را به خوبی طی می‌کنیم.

عابدزاده تاکید کرد: سازمان هواپیمایی و شرکت‌های هواپیمایی سوخت را مدیریت خواهند کرد و با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل ویژه در این حوزه مشکلی در جابه‌جایی پروازها نخواهیم داشت.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید