1. سایر حوزه ها
دوشنبه, ۰۳ دی ۱۳۹۷ ۱۴:۰۲
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 112613
باند فروش دلارهای جعلی در اصفهان متلاشی شد
رئیس پلیس آگاهی استان :

باند فروش دلارهای جعلی در اصفهان متلاشی شد

رئیس پلیس آگاهی اصفهان گفت: اعضای باندی که با وارد کردن کاغذهای مخصوص به رنگ سبز و سیاه و تبدیل به اسکناس‌های ۱۰۰ دلاری قصد بهم ریختن بازار ارز را داشتند ، دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از پایگاه خبری پلیس، سعید سلیمیان گفت: در پی نوسانات بازار ارز و تحرکات افراد سودجو، پلیس آگاهی استان اصفهان به صورت ویژه وارد عمل شده و موضوع شناسایی و دستگیری افراد متخلف را در دستور کار قرار داد. 

وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد اعضای این باند اقدام به وارد کردن کاغذهای مخصوصی به رنگ‌های سبز و سیاه کرده و هر برگ را به عنوان اسکناس 100 دلاری به مبلغ 400 هزار تومان به فروش می‌رساندند. آنها مدعی بودند با استفاده از دستگاهی مخصوص و ترکیب شیمیایی خاص ، لایه بسیار نازکی از روی کاغذها محو شده و 100 دلاری با کیفیت بسیار بالا به دست می‌آید که تشخیص جعلی بودن آن برای شهروندان عادی امکان پذیرنیست.  

این مقام مسئول اعلام کرد: این نوع کاغذها و دستگاه‌های مخصوص تبدیل به دلارهای تقلبی از مرزهای غربی وارد شده و در بازرسی از مخفیگاه متهمان 384 برگ کاغذ سبز و 126 برگ کاغذ سیاه مخصوص، قبل از اینکه به اسکناس‌های 100 دلاری تبدیل شوند کشف شد.  

سلیمیان از تحویل 4 متهم به مراجع قضایی خبر داد و گفت: تحقیقات برای شناسایی سایر افراد مرتبط با این باند و کشف دستگاه‌های مخصوص جعل دلار کماکان ادامه دارد. 

انتهای پیام

 

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید