
تجهیزات جدید تایدواتر در بندر امیر آباد افتتاح شد
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مهدی اعتصام مدیرعامل این شرکت در جریان رونمایی از سرمایه گذاری های تایدواتر در بخش تجهیزات بندری که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی در بندر امیرآباد انجام شد، اظهار داشت : با توجه به رونق فعالیت های تخلیه و بارگیری این بندر خصوصاً در حوزه غلات که بعنوان پایلوت غلات شمال کشور شناخته شده و نیز دورنمای حجم مبادلات کالا از این بندر ، تجهیزات جدید شرکت تایدواتر بکار گرفته شد.
وی ادامه داد: این تجهیزات شامل مکنده های قوی غلات ، جرثقیل های 80 تن و 40 تن ، کشنده های جدید ، کامیون های حمل داخلی ، لودر و ... با سرمایه گذاری بیش از 15.5 میلیارد تومانی ، خریداری و به ناوگان تجهیزاتی تایدواتر در بندر امیرآباد افزوده شد .
اعتصام ضمن تأکید بر عزم این شرکت جهت حضور جدی در بخش سرمایه گذاری های توسعه ای بندر امیر آباد، به سرمایه گذاری های شرکت در بخش ساخت سیلوی 100 هزار تنی غلات و نیز انبار 10 هزار مترمربعی مسقف چندمنظوره در این بندر اشاره کرد.
انتهای پیام








