1. سایر حوزه ها
چهارشنبه, ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ ۱۵:۰۶
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 14482
توافق جدید نفتی ایران - ایتالیا و امضای قرارداد 2 میلیارد یورویی در صنعت بیمه‌
در دیدار امروز وزیر اقتصاد با وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا رخ داد:

توافق جدید نفتی ایران - ایتالیا و امضای قرارداد 2 میلیارد یورویی در صنعت بیمه‌

در پی دیدار وزیر اقتصاد با وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا ضمن توافق جدید برای صادرات ایران، قرارداد ۲ میلیارد یورو در صنعت بیمه بسته شد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، علی طیب نیا پس از مذاکره با همتای ایتالیایی خود در جمع خبرنگاران گفت: ما حساسیت داریم سیاست های اقتصاد مقاومتی را پس از حذف تحریم ها به صورت جدی ادامه دهیم. در این میان حذف تحریم ها به ایجاد فرصت های جدیدی منتهی می شود اما قرار نیست این فرصت ها به گسترش واردات و سرکوب تولید ملی بیانجامد. بلکه قرار است در خدمت افزایش تولید و سرمایه گذاری باشد.

وی با بیان اینکه باید از فرصت های جدید عمدتا برای افزایش سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی داخلی و خارجی و به ویژه تولیدات صادراتی استفاده کنیم، ادامه داد: حجم روابط تجاری ایران و ایتالیا در گذشته ۷ میلیارد دلار بود که به دلیل محدودیت هایی به 1.5 میلیارد دلار کاهش یافت.

این وزیر با اشاره به جلسه امروز با وزیر ایتالیایی توضیح داد: در این جلسه بر گسترش مبادلات تجاری به ویژه سرمایه گذاری در ایران و ارتقای روابط دو کشور تفاهم و توافق شد با حذف تحریم ها، ایتالیا خرید نفت از ایران را افزایش دهد. همچنین بر سرمایه گذاری مشترک به خصوص درحوزه صادراتی تأکید شد.

همچنین وزیر توسعه اقتصادی ایتالیا با اشاره به امضای قرارداد شرکت ایتالیایی بیمه ساچه با وزارت امور اقتصادی و دارایی ایران گفت: رقم این قرارداد ۲ میلیارد یورو است که امیدواریم بتوانیم آن را زودتر اجرایی کنیم. این یادداشت تفاهم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. باید به زیرساخت های همکاری دو کشور اهمیت بدهیم و این زیرساخت‌ها در واقع بازکردن کانال‌های جدید بانکی و بیمه ای میان دو کشور است.

خانم فدریکا گوییدی افزود: کمیته مشترک اقتصادی دو کشور طی ماه‌های آینده برای توسعه  همکاری‌های مشترک ایران و ایتالیا تشکیل می‌شود و راه‌های افزایش مبادلات را بررسی خواهد کرد.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید