
بازنگری توافق تجاری چین و آمریکا به تعویق افتاد + دلایل
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از سیانبیسی، آمریکا و چین بررسی توافق تجاری فاز یک که قبلاً قرار بود روز شنبه انجام شود را به تعویق انداختند. اختلاف بر سر زمانبندی این بررسیها و زمان دادن به چین برای افزایش خریدها از آمریکا علت این امر بوده است.
نماینده تجاری آمریکا رابرت لایتایزر به همراه استیون منوچین وزیر خزانهداری نتوانستد بر سر زمان جدیدی برای بررسی ۶ ماهه میزان التزام به توافق تجاری با لیو هی معاون نخستوزیر چین به توافق برسند. انتظار میرفت مقامات روز شنبه در ششمین ماهگرد اجرای توافق تجاری در یک ویدئو کنفرانس شرکت کنند. اجرای این توافق در ۱۵ فوریه سال گذشته با آغاز همه گیری کرونا همزمان شد.
به تعویق افتادن کنفرانس به علت برگزاری کنفرانس مقامات حزب کمونیست چین در شهر ساحلی بیدایهی بوده و بعد از آن هنوز زمانی برای کنفرانس جدید مشخص نشده است.
این جلسه به این علت به تعویق افتاد که مقامات آمریکایی خواهان این هستند به چینیها برای افزایش واردات از آمریکا زمان بیشتری بدهند چراکه میزان خریدهای انرژی و کشاورزی چین از آمریکا بسیار عقبتر از اولین هدف تعیین شده در توافق تجاری است.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام










