1. شرکت ها
یکشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۹ ۰۰:۵۶
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 162850
ثبت رکورد 2 میلیون مراجعه به کانال‌های روبیکا و صفحات روبینو

ثبت رکورد 2 میلیون مراجعه به کانال‌های روبیکا و صفحات روبینو

همراه اول به‌عنوان یکی از سهامداران اصلی روبیکا از ثبت رکورد ٢ میلیون مراجعه در جریان پخش زنده بازی امروز بین تیم‌های پرسپولیس ایران و اولسان هیوندای کره جنوبی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، همراه اول به‌عنوان یکی از سهامداران اصلی روبیکا از ثبت رکوردهای بی‌نظیری از سطح تعامل کاربران در جریان پخش زنده بازی امروز بین تیم‌های پرسپولیس ایران و اولسان هیوندای کره جنوبی خبر داد.

در جریان این بازی رکوردهای کم‌نظیری در کانال رسمی باشگاه پرسپولیس در روبیکا به ثبت رسید که تاکنون در پیام‌رسان ها و شبکه‌های اجتماعی ایرانی مشاهده نشده است.

رکورد جذب بیش از ۵۰۰ هزار عضو‌ جدید در کمتر از یک‌ساعت و ثبت رکورد ۲۰۰ هزار مشاهده هم‌زمان پست لایو صرفاً در یک کانال از دیگر نکات قابل توجه پخش بازی امروز در روبیکا عنوان شده است.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید