1. دیگر رسانه ها
دوشنبه, ۰۱ دی ۱۳۹۹ ۱۹:۰۴
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 162925
حملات سایبری به 50 شرکت آمریکایی خسارت زد / روسیه متهم اول
مدیرعامل فایرآی :

حملات سایبری به 50 شرکت آمریکایی خسارت زد / روسیه متهم اول

مدیرعامل شرکت فایرآی ضمن متهم کردن روسیه به سازماندهی حملات سایبری اخیر نهادهای آمریکایی از خسارت ۵۰ شرکت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، کوین ماندیا درباره حملات سایبری اخیر به نهادهای مهم آمریکا به سی‌بی‌اس گفت: هکرها با نفوذ به نرم‌افزاری که توسط شرکت سولارویندز ساخته بود به وبسایت‌های آمریکایی نفوذ کرده و سامانه‌های الکترونیکی ۱۸ هزار سازمان دولتی ازجمله وزارت‌خانه‌های دارایی، خارجه، دفاع، امنیت داخلی و... آلوده شده اما بیش از همه پنجاه شرکت آسیب دیده‌اند.

وی افزود: این حملات بسیار شبیه به شیوه حملات دستگاه اطلاعات خارجی روسیه است.به نظر می رسد،همان کسانی باشند که در دهه ۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ به آنها پاسخ داده بودیم.

ماندیا ادامه داد: از ماه مارس کدهای آلوده وارد سیستم‌های کامپیوتری شده است.هکرها با دسترسی به نرم‌افزار مدیریت شبکه‌های کامپیوتری توانستند در سامانه‌های نهادهای آمریکایی نفوذ کنند و بیشتر از خرابکاری در صدد سرقت اطلاعات بوده‌اند.

مایک پومپئو وزیر خارجه آمریکا، روسیه را مسئول این حملات می‌داند. روسای کمیته‌های اطلاعاتی مجلس نمایندگان و سنای آمریکا هم با نظر وی موافق هستند اما ترامپ در این خصوص تردید دارد و چین را متهم کرده است.

در دوره وزارت پومپئو ،آمریکا از دو توافق هسته‌ای و پروازهای تجسسی با روسیه  به دلیل نقض مفاد پیمان نامه خارج شد.

به گفته آدام شیف رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا به نظر نمی‌رسد به جز روسیه عامل دیگری پشت این حمله بوده باشد. وی ازترامپ انتقاد کرد که با انکار نقش روسیه در این حمله، عملا امنیت ملی آمریکا را با خطر روبه‌رو می‌کند.

جو بایدن رئیس جمهوری منتخب آمریکا، امنیت سایبری را از اولویت‌های کاری دولت بعدی اعلام کرده است.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressi

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید