1. دیگر رسانه ها
دوشنبه, ۱۵ دی ۱۳۹۹ ۱۵:۲۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کد خبر: 163476
پیش بینی دبیرکل اوپک از رشد 4.4 درصدی اقتصاد جهان در نیمه دوم 2021

پیش بینی دبیرکل اوپک از رشد 4.4 درصدی اقتصاد جهان در نیمه دوم 2021

دبیرکل اوپک با پیش بینی رشد ۴.۴ درصدی اقتصاد جهان در نیمه دوم سال جدید میلادی گفت: ادامه بحران کرونا بازارهای نفت را در نیمه اول سال ۲۰۲۱ تهدید می کند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از رویترز، محمد بارکیندوی در جلسه‌ای با حضور متخصصان اوپک پلاس گفت: خطرات بسیاری در نیمه اول 2021  بازارهای نفت را تهدید می کند.چراکه محدودیت فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی ناشی از کرونا در جهان ادامه دارد و شیوع ویروس جهش یافته بر نگرانی ها افزوده است.

وی افزود: انتظار می رود در نیمه دوم سال جدید میلادی تقاضای جهانی برای نفت توسط کشورهای در حال توسعه افزایش یابد و به 95.9 میلیون بشکه در روز برسد و اقتصاد جهان 4.4 درصد رشد داشته باشد اما سال ها طول می‌کشد بخش‌هایی مانند سفر، گردشگری و... به سطح پیش از بحران کرونا بازگردند.

بر اساس این گزارش، اوپک پلاس در دسامبر2020( آذر) تصمیم گرفتند 500 میلیون بشکه در روز از اول ژانویه به تولید اضافه کنند که بخشی از طرح افزایش تدریجی سالانه 2 میلیون بشکه بود ولی برخی اعضا با توجه به شرایط گسترش ویروس کرونا نیازی به افزایش بیشتر تولید نمی‌بینند.

عربستان رویکرد محافظه‌کارانه‌تری در اجلاس قبلی پیشنهاد داده بوداما امارات و روسیه افزایش سریع‌تر تولید را ترجیح می‌دهند.با سقوط تقاضا برای سوخت به علت قرنطینه‌های جهانی کرونا، اوپک پلاس مجبور شد تولید نفت را در 2020 بسیار کاهش دهد که در تاریخ بی‌سابقه بود.

با وجود اینکه ساخت واکسن کرونا خوشبینی نسبت به بازار را افزایش داده ولی افزایش تقاضا هنوز هم نمی‌تواند تا حدود 100 میلیون بشکه در روز قبل از بحران کرونا افزایش یابد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید