1. دیگر رسانه ها
یکشنبه, ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ ۰۳:۳۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 164748
هشدار هند درباره تضعیف بهبود اقتصاد جهانی با افزایش قیمت نفت

هشدار هند درباره تضعیف بهبود اقتصاد جهانی با افزایش قیمت نفت

وزیر نفت هند،افزایش قیمت نفت را موجب تضعیف بهبود اقتصاد جهانی آسیب دیده از کرونا اعلام کرد و گفت: از قیمت‌های بالا حمایت نمی‌کنیم.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از رویترز، دارمندرا پرادهان با اشاره به اینکه ویروس کرونا موجب کوچک شدن اکثر اقتصادها در سال گذشته میلادی شده،گفت: افزایش قیمت نفت می‌تواند به بهبود اقتصاد جهانی پس از همه‌گیری ویروس کرونا آسیب بزند.

وی افزود: تلاش برای تحریف غیرطبیعی قیمت‌ها تأثیر مخربی بر بهبود اقتصاد شکننده جهان دارد. در حالی که طرفدار قیمت‌های بسیار پایین نیستیم اما از قیمت‌های بالا هم حمایت نمی‌کنیم.

بر اساس این گزارش، اوپک پلاس در پی کاهش تولید نفت با کمبود عرضه روبه‌رو شد و این مسئله سبب شده قیمت‌های جهانی نفت به بالاترین حد طی  یک سال گذشته برسد.

هند حدود ۸۵ درصد از نیازهای نفتی و نیمی از تقاضای گاز را از طریق واردات تامین می‌کند و افزایش قیمت نفت سبب شده قیمت بنزین در سومین کشور بزرگ مصرف‌کننده و وارد کننده نفت جهان به‌طور بی‌سابقه‌ای افزایش یابد.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید