
معارفه امروز و فردای شرکت 1.5 هزار میلیاردی برای عرضه اولیه + مشخصات
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، جلسه معارفه شرکت کیمیا پلی استر قم با نماد "شکیمیا" ساعت 10:30 امروز و فردا از طریق www.faraboursetv.com بصورت زنده پخش خواهد شد. متقاضیان می توانند سوالات را تا ساعت 16 امروز از طریق سامانه مختص عرضه های اولیه در تارنمای رسمی شرکت فرابورس به نشانی www.ifb.ir ارسال کنند.
بر اساس این گزارش، "شکیمیا" به عنوان دومین زیر مجموعه گروه صنعتی گلریز و یکی از تولید کنندگان فعال در حوزه الیاف پلی استر سال ۸۷ در منطقه صنعتی شکوهیه قم با ظرفیت تولید ۱۶ هزار تن انواع الیاف استیپل تاسیس شد.
این کارخانه سال ۹۱ با اجرای طرح توسعه اقدام به نصب و راهاندازی خط تولید دیگری با هدف تولید الیاف دو جزئی کرد که ضمن رفع نیاز کشور به واردات الیاف دو جزئی، سبد محصولات را در این حیطه با ظرفیت ۱۰ هزار تن سالانه کامل تر از قبل کرد.
این کارخانه دارای دو خط تولید مجزا بوده که خط کیمیا به عنوان خط تولید اصلی و با ظرفیت بالاتر به تولید الیاف پلی استر استاندارد سالید و هالو اختصاص دارد که کاربرد وسیع در صنایع ریسندگی، فرش و موکت دارند. خط بایکو نیز امکان تولید الیاف دو جزئی، هالو و سالید را دارد.
این شرکت با صادرات محصول به بازارهای هدف از قبیل کشورهای روسیه، آذربایجان، آلمان، اسپانیا، مقدونیه، رومانی، ترکیه، بلغارستان، یوگوسلاوی، کوزوو، لهستان، ارمنستان، قزاقستان، گرجستان، عراق، امارات، هندوستان و غیره حدوداً ۲۵ درصد از صادرات کل کشور را به خود اختصاص داده است.
سرمایه شرکت در بدو تاسیس ۴۰۰ میلیون تومان بوده که طی چند مرحله افزایش سرمایه به 1.۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. ۹۹.۹ درصد سهام شرکت به محمد مقدم تعلق دارد که رئیس هیئت مدیره شرکت عطرین نخ قم نیز است. این شرکت دارای ۲۹۳ نیروی انسانی است.
بورس پرس در بله : ble.ir/boursepress
انتهای پیام
- برچسب
- اخبار بورس
- بورس تهران
- بورس ایران
- سهام









