1. بورس ها
شنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۳:۱۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 167725
توقف نماد دو بانک بورسی و 8 شرکت +تعلیق سهم مثبت و رفع گره از دو شرکت منفی

توقف نماد دو بانک بورسی و 8 شرکت +تعلیق سهم مثبت و رفع گره از دو شرکت منفی

نماد دو بانک بورسی و ۸ شرکت بورسی و فرابورسی، بسته و یک سهم مثبت و دارای صف خرید هم تعلیق شد و دو سهم منفی هم مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی هستند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در اولین روز کاری هفته بورس ، نماد بانک ملت و کاشی‌ الوند برای یک روز ، بانک اقتصاد نوین‌ ، تامین‌ ماسه‌ ریخته‌گری‌ ،  گروه توسعه مالی مهر آیندگان ، زغال سنگ پروده طبس و کیمیای زنجان گستران برای یک ساعت و کود شیمیایی اوره لردگان ، داروسازی شهید قاضی و بازرسی مهندسی و صنعتی ایران برای دو روز کاری متوقف شد.

نماد شرکت سیمان دشتستان نیز به دلیل وجود ظن دستکاری بازار - استفاده از اطلاعات نهانی ، جهت بررسی تا 22 اردیبهشت متوقف شد.

 

همچنین نماد شرکت گازلوله که در روزهای گذشته دارای صف خرید بود به تشخیص شرکت فرابورس تا 29 اردیبهشت تعلیق شد .

علاوه بر این شرکت های چدن سازان و فیبر ایران که در روزهای قبل دارای صف فروش پایداری بودند، مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی هستند.

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید