1. سایر حوزه ها
دوشنبه, ۰۳ آبان ۱۴۰۰ ۱۷:۲۰
زمان مطالعه: 1 دقیقه
کد خبر: 177533
رئیسی خواهان ارایه پیشنهادات برای اصلاح الگوی مصرف شد
در جلسه ستاد اقتصادی دولت :

رئیسی خواهان ارایه پیشنهادات برای اصلاح الگوی مصرف شد

رئیس جمهور با اشاره به لزوم تأمین انرژی پایدار برای رشد اقتصاد و حمایت از اقشار آسیب‌ پذیر ، گفت: دستگاه‌های اجرایی پیشنهادات برای اصلاح الگوی مصرف را ارائه دهند .

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس در جلسه ستاد اقتصادی دولت به ریاست ابراهیم رئیسی ، موضوع حمایت از محرومان و رعایت عدالت اجتماعی در زمینه توزیع انرژی بین قشرهای مختلف مطرح و پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد ، کارگروه اقتصادی ، برنامه‌های پیشنهادی را ارائه دهند تا هر چه زودتر درباره آن تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، همچنین در این جلسه موضوع تأمین انرژی پایدار برای اقتصاد با دو محور منطقی کردن مصرف سوخت و تأکید بر عدالت اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در دستور کار قرار گرفت.

در ادامه نشست ، پس از بحث و بررسی در خصوص گزارش وزارت نفت درباره برنامه‌ها برای تولید و تأمین گاز در زمستان، شیوه‌های تأمین و عرضه انرژی پایدار برای بلند مدت بررسی و مقرر شد ، دستگاه‌های اجرایی حداکثر یک هفته آیین‌نامه‌های لازم را در این خصوص تدوین و تقدیم دولت کنند.

تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir

انتهای پیام

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید