
مواضع ایران برای از سرگیری مذاکرات قبلا" اعلام شده و غرب پیش قدم شود
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمود عباس زاده مشکینی درباره از سرگیری مذاکرات وین به خانه ملت گفت: فعلا نمیتوان زمان دقیقی برای این موضوع مشخص کرد. چرا که ایران آنچه برای مذاکره لازم بود تاکنون انجام داده و قواعد را رعایت کرده است. در حالی که طرف های غربی بر خلاف آن عمل کردند و باعث سلب اعتماد شدند.
وی افزود: در شش دور قبلی مواضع تهران شامل لغو تحریم ها و راستی آزمایی به طور شفاف در وین اعلام شد. برجام از منظر لغو تحریم ها اهمیت داشت اما بد عهدی غربی ها و خروج یک طرفه آمریکا از توافق ، دلیلی برای عمل به تعهدات قبلی برای ایران باقی نگذاشت.
این نماینده مجلس ادامه داد: غربی ها به این نتیجه رسیدند ، ایران بدون برجام می تواند کشور را اداره کند و مسیر توسعه را ادامه دهد. لذا انتظار می رود برای شروع مجدد مذاکرات پیش قدم شوند اما زمان را آنها تعیین می کنند.
وی افزود: هر وقت غربی ها به تعهدات برگشتند و حقوق ایران را رعایت کردند ، تهران هم آماده بازگشت به مذاکرات است اما با شرایط کنونی ، برجام اولویت اول ایران نیست. بر خلاف برخی ادعاها مبنی بر پیشرفت 90 درصدی مذاکرات وین ، تاکنون یک درصد هم پیشرفت نداشته اما بستگی دارد چگونه به مذاکرات نگاه کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: دولت روحانی ، هشت سال تخم مرغ ها را در سبد مذاکره ریخت. عمر دولت به پایان رسید اما مذاکره پایان نیافت ! مذاکره برای رسیدن به توافق و عمل به تعهدات است اما این موضوع تاکنون در برجام اتفاق نیفتاده است. لذا طرح ادعاهایی مبنی بر پیشرفت در مذاکرات معنایی ندارد.
عباس زاده مشکینی گفت : تهران از مذاکرات نتیجه بخش استقبال می کند. لذا اجازه فرسایشی شدن مذاکرات را نخواهد داد و به دنبال تامین منافع ملت است.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام









