
ممنوعیت خروج و تردد خودروهای بدون پلاک از کارخانه در شهرها یا استان ها
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، داوود قاسمیان با اعلام ممنوعیت خروج و تردد خودرو بدون پلاک از کارخانه، گفت: به منظور جلوگیری از خروج خودروهای فاقد پلاک و اجرای صحیح دستورالعمل شماره گذاری خودروهای نو شماره در کارخانجات سازنده موقت، مقرر شد تمام خودروهای تولیدی و مونتاژ کارخانجات ، قبل از خروج از کارخانه نسبت به سیر مراحل شمارهگذاری و نصب فیزیکی پلاک اقدام کنند و هیچ خودرویی نباید بدون نصب پلاک از کارخانه سازنده یا مرکز تعویض پلاک خارج شود.
وی افزود: به تازگی برخی شرکتهای خودروساز اقدام به خروج تولید بدون پلاک از پارکینگ ها و انتقال به شهرستان ها می کنند که طبق مصوبات، خروج خودرو بدون پلاک به صورت محموله یا غیرمحموله از مصادیق کالای قاچاق و احتکار محسوب شده و باید با توقیف خودرو برابر مقررات برخورد قانونی صورت پذیرد.
قاسمیان درباره پیشگیری از مشکلات اداری و قضایی برای کارخانجات سازنده، نمایندگی خودرو ها و نمایشگاه های خودرو، توضیح داد: از تردد هرگونه خودرو بدون پلاک در سطح شهرها یا استان ها خودداری و باید نسبت به طی کردن مراحل شماره گذاری و اخذ پلاک اقدام کنند.
تلگرام اصلی بورس پرس : t.me/boursepressir
انتهای پیام









